Рами коптильні

Рама хлібна

Рама хлебная
ТХ-101, ТХ-201, ТХ-301
Виготовлена із чорного металу.
Кількість полиць залежить від побажання замовника

Замовити прорахунок Читати далі

Рама фалова

Рама фалловая
Габаритні розміри 1060х990х1900
Діаметр місця під батон 110 мм
Каркас – труба 40х40х1,5 AISI 304
Нижня платформа – труба 50х50х2 AISI 304
Місця установки під батон – пруток Ø4 мм AISI 304
Колеса поліамідні діаметром 150 мм.
Кронштейни коліс – AISI 304 товщиною 3,0 мм. Кронштейни посилені додатковими згинами.

Замовити прорахунок Читати далі

Рама Н-форми

Рама Н-формы
Габаритні розміри 1000х1000х1950
Ширина паза під коптильне вішало – 28 мм.
Полиця – лист 2 мм AISI 304
Каркас – труба 40х40х1,5 AISI 304
Нижня платформа – труба 60х40х2 AISI 304
Колеса поліамідні діаметром 150 мм.
Кронштейни коліс – AISI 304 товщиною 3,0 мм.
Число рівнів відповідно до техзавдання.
Стандартна кількість рівнів – 6

Замовити прорахунок Читати далі

Рама Z-форми

Рама Z-формы
Габаритні розміри 1000х1000х1980
Ширина паза під коптильне вішало – 28 мм.
Полиця – лист 2 мм AISI 304
Каркас – труба 40х40х1,5 AISI 304
Нижня платформа – труба 60х40х2 AISI 304
Колеса поліамідні діаметром 150 мм.
Кронштейни коліс – AISI304 товщиною 3,0 мм.
Число рівнів відповідно до техзавдання.
Стандартна кількість рівнів – 6

 

Замовити прорахунок Читати далі

Вішало коптильне

Вешало коптильное
Матеріал АД31
Маса – 330 г/м пог
Габаритні розміри – Ø28 мм
Довжина палички згідно техзавдання

Замовити прорахунок Читати далі

Рами коптильні для обробки продукції в термокамерах

Жоден ковбасний цех не обходиться без обладнання для копчення. Даний вид обробки дозволяє покращити смакові якості продукту та продовжити його термін придатності. Копчення надає м\'ясним виробам особливого аромату і надає консервуючу дію. Обробка проводиться у камерах, у яких створюються певні умови. Продукти піддаються впливу спеціального диму, що сприяє їхньому частковому зневодненню, просочуються бактеріостатичними речовинами. Для рівномірної обробки м\'ясних виробів їх розміщують на коптильних рамах, які називають візками.

Рами для копчення різної конструкції

Рами для копчення призначені для обробки продуктів усередині термокамер. На візки зручно розвішувати та розкладати вироби. Завантажені рами легко вкочуються всередину камер. 

Візки для копчення виготовляються з особливої ​​нержавіючої сталі — сплаву марки AISI 304. Основу каркасу рам для копчення складає труба діаметром 15 мм та нижня платформа (20 мм). Для полегшення переміщення конструкції, вона обладнується невеликими поліамідними колесами. Також опціонально встановлюються утримувачі (ручки) для персоналу.

Найпоширенішими конструкціями є рами типу H і Z, окремо виділяють фалівський візок. Вони мають незначні відмінності:

  • H-подібні рами для копчення. Конструкції використовуються для теплової обробки м\'ясних виробів на киях. Візки зручні для копчення продукції приблизно однакової форми та розміру. Кожне обладнання розраховане на об\'єм від 350 до 500 кг.
  • Z-подібні коптильні рами. Такі візки комплектуються полицями (зазвичай від 4 до 11, за бажанням замовника можливе виготовлення більшої кількості). Ця конструкція переважно використовується на підприємствах, що спеціалізуються на виробництві в\'яленої та копченої риби. Рама витримує до 350 кг продукції.
  • Фалівські візки. Конструкція є кліть з нержавіючої сталі з розташованими всередині ярусами (полками) для розміщення м\'яса, ковбас або риби. У стандартній комплектації 8 перекладин. Максимальна місткість фалівського візка — до 500 кг. Рама дозволить швидко обробити велику кількість продукції.

Промислове обладнання для потреб підприємств харчової сфери в інтернет-магазині «Агуна»

Компанія «Агуна» займається виробництвом власного обладнання для харчової промисловості, є постачальником продукції закордонних організацій, надає послуги з обробки металу.

Ми пропонуємо вам купити якісні товари з нержавіючої сталі за вигідними цінами. Доступна доставка населеними пунктами України (за тарифами перевізника).




ЗАМОВИТИ ПРОРАХУНОК





×