Характеристики двостороннього санпропускника
Потужність, кВт | 220 |
Частота, Гц | 50 |
Споживана потужність, Вт, не більше | 100 |
Габаритні розміри, мм | |
Довжина | 1500 |
Ширина | 950 |
Висота | 1490 |
Маса, кг, не більше | 200 |
Приєднувальний патрубок відведення води, мм | DN50 |
Напруга живлення, В | 380 |
Частота, Гц | 50 |
Споживана потужність, Вт, не більше | 600 |
Габаритні розміри, мм | |
Довжина | 1830 |
Ширина | 950 |
Висота | 1650 |
Маса, кг, не більше | 220 |
Приєднувальний патрубок відведення води, мм | 50,8 |
Напруга живлення, В | 220 |
Частота, Гц | 50 |
Споживана потужність, Вт, не більше | 100 |
Габаритні розміри, мм | |
Довжина | 1250 |
Ширина | 950 |
Висота | 1490 |
Маса, кг, не більше | 180 |
Приєднувальний патрубок відведення води, мм | DN50 |
Робота на харчовому підприємстві передбачає підтримку спеціального санітарно-гігієнічного режиму. З цією метою встановлюється станція гігієни повного контролю, що є санітарним пропускником.
Це комплекс пристроїв, що дозволяють обмежити прохід персоналу, доки не буде проведено дезінфекцію рук та взуття. Типовий санпропускник включає такі елементи:
При проході санітарного шлюзу спрацьовує датчик, який фіксує наявність людини в зоні миття. Він запускає подачу води та миючого засобу для обробки рук. Одночасно з цим здійснюється дезінфекція взуття (омиваються підошви через спеціальне покриття). Після завершення процесу відбувається розблокування турнікету, після чого співробітник може пройти через пропускник.
Робота станції гігієни проходить у повністю автоматичному режимі, включаючи подачу та розподіл миючих засобів. Завдяки цьому гігієнічний контроль проходить дуже швидко, не викликаючи черг та тривалого очікування співробітників.
Для ефективної роботи підприємства станцію зі шлюзом розміщують на вході в робоче приміщення. В результаті в цехах, де здійснюється виробництво, буде підтримуватись оптимальний санітарний режим.
Подібний санпропускник має сенс застосовувати у приміщеннях цехах підготовки та обробки м\'яса, на бійнях, у кондитерських цехах, на ковбасних підприємствах тощо
Сучасні санпропускники для харчового виробництва дозволяють вирішити відразу кілька завдань:
Спеціально для підприємств харчової промисловості компанія «Агуна®» пропонує сучасне обладнання для повного контролю гігієни, призначене для малих, середніх та великих виробництв.
Залежно від умов роботи можна вибрати санітарний модуль наступного типу:
Якщо необхідний санпропускник, ціна якого в базовій комплектації є недорогою, можна придбати бюджетний варіант з мінімумом підтримуваних функцій. Найдорожчий варіант – в якому реалізовано різні корисні доповнення:
Для виготовлення використовується якісна нержавіюча сталь, яка має стійкість до тривалої дії вологи та реагентів миючого розчину. Поверхні шлюзу легко очищаються від забруднень наприкінці зміни.
Бажаючим купити пропускник, компанія «Агуна®» пропонує великий вибір гігієнічних станцій із турнікетами та миючими пунктами власного виготовлення. Пропонуються доступні ціни. Здійснюється доставка замовлених товарів – можна привезти санпропускник до Сєвєродонецька або в будь-яке інше місто України.
Можливе виготовлення обладнання для різних виробничих умов. Професійний підхід дозволяє забезпечити виняткову якість товарів. У каталозі компанії – великий вибір станцій очищення рук та санітарних шлюзів для підтримки постійного гігієнічного режиму на підприємствах. Кваліфіковані менеджери нададуть реальну допомогу у проектуванні пропускників для конкретних об\'єктів. Можливе виконання розрахунків на персональний запит замовника.